10 comparTIC. Per molts anys

Compartim experiències, coneixem projectes, aprenem 

ferramentes, ens desvitualitzem, reflexionem sobre l’ensenyament amb les TIC,…

Us convidem a participar a la desena comparTIC d’Un entre tants.

Dates:  20 i 21 d’abril del 2018

Termini de matrícula: fins el 13 d’abril

Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/WqMDjgLS74sCFUcl2

Activitat formativa reconeguda per la Resolució de 10 de juliol de 2017,

 de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, DOGV del 3 d’agost del 2017. Els participants que acomplesquen els requisits obtindran una acreditació de 10 hores.

 

 #10compartic

PROGRAMA

Divendres 20 d’abril. Octubre, Centre de Cultura Contemporània

17.30 Recepció i acreditacions

18.00 Conferència inaugural: Tecnologia i educació, Jordi Adell, @jordi_a

 • Referent obligat en qualsevol dels aspectes relacionats amb la integració de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) en els processos d’ensenyament-aprenentatge als diferents nivells educatius, Jordi Adell és Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València i professor titular de l’Àrea de Didàctica i Organització Escolar al Departament d’Educació de la Universitat Jaume I, on imparteix classes de diverses assignatures relacionades amb la tecnologia educativa. Dirigeix  el Centre d’Educació i Noves Tecnologies (CENT), dedicat a la millora de la qualitat de l’ensenyament i l’aprenentatge a la UJI mitjançant la integració de les noves tecnologies.

19.30 Sessió de petxacutxes

 • Biologia a distància amb Moodle. Pedro Miguel, @pmiguel600k.
 • Història i TIC. David Parra.
 • Convivència. Rosa Sanchis, @sancau.
 • Booktràilers. Àngels Soriano, @Angelssoriano74.
 • Introducció de les noves tecnologies a classe. Lídia Nogales, @lydianogales.

20.10 Tancament de petxacutxes amb Toni de la Torre, @Verbascripta. Timeline TIC

20.30 Torn obert de paraula

21.00 Sopar

Dissabte 21 d’abril. IES Jordi de Sant Jordi

09.30 Recepció i acreditacions

10.00 Tres tallers simultanis:

 • Taller d’audiovisuals. Josep Arbiol
 • Taller de Google Classroom i G Suite for Education. Aurora Berenguer
 • Beceroles d’apps per al mòbil. Vicent Ferrer, @vicentferrer

11.30 Descans

12.00 Taula rodona. El futur de les TIC.

 • Enric Senabre. @enrisena
  • Professor de filosofia a l’IES Escultor En Francesc Badia de Foios, ha desenvolupat diversos projectes d’innovació pedagògica. Entre altres qüestions, el seu treball ha girat al voltant de l’educació afectiva i sexual, la comunicació audiovisual i sobre la reflexió ètica i filosòfica des de l’aula. Així mateix, la seua obra també ha tractat la utilització didàctica de les TIC. Publica les seues idees a http://observatoridelaciutadania.blogspot.com.es/
 • Mercè Fuster, @bloggejar
  • Professora de matemàtiques i cap d’estudis d’ESO i Batxillerat a l’IES Gregori Maians d’Oliva. Màster de didàctica de la Matemàtica en la Universitat d’Alacant i Especialista en Tecnologia Educativa per la Universitat a Distància, és usuària de les TIC “des que calia posar els sistema operatiu a l’ordinador abans del programa”. Membre de Novadors, ha estat directora durant 9 anys del CEFIRE de Gandia.
 • Victòria Carceller.
  • Professora de biologia i geologia a l’IES Comarcal de Burjassot, ha participat en nombrosos programes europeus. La seua formació en metodologia CLIL tant a  València com a  Anglaterra i Irlanda li ha permés impartir tallers i cursos sobre programes plurilingües i metodologia CLIL. Creadora de diversos  projectes etwinnning, en dos dels quals ha obtingut el Segell de qualitat nacional i el Segell de qualitat europeu, ha estat reconeguda com a Ambaixadora etwinning.
 • Mercè Durà, @mercedura
  • Llicenciada en Filologia i professora de Valencià a l’IES Eduardo Merello del Port de Sagunt, també ha impartit classes a la facultat de magisteri de València. Com a professora ha estat sempre atenta a les noves necessitats educatives i ha cercat desenvolupar les metodologies més innovadores per a facilitar que l’alumnat aconseguesca els objectius acadèmics des del respecte, l’empatia i la força de l’esperança i l’autoestima. Ara, des de fa més dos anys, viu una nova etapa en la Direcció general de Política Educativa com a Cap de servei d’Innovació i Qualitat Educativa.
 • Pedro Pernías, @ppernias
  • Llicenciat en Ciències de l’Educació, ha estat director del Laboratori Multimèdia de la UA, director de continguts de Recursos a la Xarxa (empresa del grup Editorial Prensa Ibérica), director de continguts a Universalia i, recentment, director acadèmic de la titulació de grau en Enginyeria Multimèdia de la Universitat d’Alacant. Des de 2014 lidera la transferència de metodologia educativa i tecnològica per al projecte Google Activate. Actualment és Director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) de la Conselleria d’Hisenda, amb atribucions sobre tecnologia educativa.
 • Moderadora: Olga Gargallo, @MiradorMirandes, vicepresidenta d’Un entre tants.

13:45 Acte de cloenda. 10 compartics d’1entretants. Isidre Crespo, primer president d’Un entre tants, i Vicent Ferrer, president actual d’Un entre tants.

14:00 Dinar